neděle 3. září 2017

Podzimní wishlist 2017

Ahoj všichni, jsem s těma wishlistama fakt řachlá, ale když mě to hrozně baví a tak tadá je tu podzimní... Zítra už se jde do školy 😟😟😟 a už je dávno září... Takže konečně moje milovaný počasí, když už nic jiného. Jinak můj celkový wishlist najdete zde ( dají se tam ty věci i rezervovat...)
Kosmetika
1) Catrice The Precious Copper, paletka očních stínů (cca 139 Kč) 
Jedinou plaetkou, co vlastním je Nakedka od UDéčka a tohle by bylo super, jak k ní, tak pro samostatné využití na taková to světlé rozzářenější líčení.
2) Sleek Garden of Eden, paletka očních stínů (cca do 300 Kč)
Nechci pořád všechna líčení držet v hnědé a těch nude tónech a tato paletka mě zaujala skladbou barev a přijde mi to jako skvělý první krok k nějakým barevnějším stínům.
3) Fialová tužka na oči
Jednoduše proto, že zelená a fialová jsou kontrast a já mám zelené oči, takže tak. A všichni víme, že fialová je z těch barev, který si můžou říkat barevný na předních příčkách oblíbenosti (teda alespoň u mě).
4) Oriflame Posses, parfemovaná voda (cca 515 Kč)
Upřímně tuhle vůni chci už několik let a pořád nic. A zrovna teď se mi na poličce strachy třese posledních necelých 20 ml voňavky a nová by se hodila.
Oblečení
1) Černé zimní traktorky - možná a zkrátka jednoduše proto, že Alpine Pro trekingovky už jsou skoro šest let staré, tudíž dost v pofidérním stavu a bohužel již tenhle typ bot je absolutně mimo můj styl a díkybohu vše, co nosím. A něco černého pohodlného a stylového by se hodilo.
2) Svetry- miluju nakupování svetrů a taky se mi zase tři rozpáraly 😭. Hodil by se nějaký cardigan a jako druhý jakýsi huňáč, ale abych v něm nevypadalo třikrát taková.
3) Vesta- ne, nemyslím tu sportovní, ale tu, co je zde na obrázku vlevo dole ačkoliv nejlépe v černé barvě, lo-gi-cky a ne moc dlouhou, protože jsem talent a někde bych se zahákla.
4) Župan- už odmalička žádnej nemám a absolutně nechápu jakto ??? 
5) Černé vysoké kozačky - ty poslední hnědý, no z těch už občas něco ztrácím, takže ne úplně košer záležitost, když chci jít do města nebo někam. A myslím, že kdyby byly trochu vyšší, jakože bez podpatku, ale zkrátka vyšší bylo by to fajn, nohy na to snad mám dostatečně dlouhé...
Knihy, které opravdu chci číst a tak dále....
1) Harry Potter a kámen mudrců- Ano, prosím já takovej čtenář nemám doma Harryho a jak vyšly ta nová vydání, no co si budeme..... Musím tento deficit v mé knihovničce rozhodně ihned napravit.
2) Krverůž - inu od Anity mám přečtené zatím vše, co u nás vyšlo až na tuhle krasavici a nerada bych, aby mi doma chyběla, protože opět ta obálka, ten námět a je to přece Anita, ta nezklame.
3) Plamen v temnotě- pokračování legendární Jiskry v popelu, kterou jsem byla schopná číst i do dvou do rána, takže taky nutnost a naprosto životně důležitá literatura.
4) Cinder- Miluju remaky a o těchto všichni básní, pohádky jako "scifárna" ? To zní kurňa dobře, no ne ? A tohle je sím první díl.
Jinak můj knižní wishlist je aktualizován každou chvíli a nejdete ho tady nebo tady.
Ostatní
1) Termoska- Někteří lidé si ranní čajíček vychutnávají hezky v pelíšku, ale já vstávám ve čtyři patnáct a stejně většinou nestíhám, takže termoska, úplně jakože prosím, prosím smutně koukám, bude zima a každý ráno hodinku čekání na vlakáči není úplně comfy.
2) Sluchátka- nejlépe špuntový. Ty poslední, co se s nimi dá cestovat mi spadly do půllitru (R.I.P.). A ne nějaký za majland, znáte mě 😀
3) Květinový povlečení- protože doma mám samé geometrické kýče a já bych chtěla i něco decentního, něžného u čeho mi maminka při povlékání nebude říkat: Netahej za to nebo se to rozpadne, je to skoro staré jako ty.
4) Vonné svíčky- existuje snad v chladnějších obdobích roku lepší relax než svíčka, hrnek něčeho teplého a dobrej seriál ? No, samozřejmě, že ne.
Knížky k maturitě
- předem než se začnete ptát, ne nemůžu si je půjčit v knihovně, protože i kdyby mi daly dvě lhůty na vrácení, tak to nestihnu přečíst, ale když budou moje a budu si tam moct měsíce lepit různý papírové blbince s poznámkama, trochu se v tom rochnit, podtrhávat oblíbený pasáže obyčkou, tak to už bych se možná ukecat nechala.
1) Kytice- jako já už to četla, jenže paměť neslouží. Teda pamatuju si to všechno, ale myslím, že bude lepší vzít to ještě jednou. I když i teď si vybavuju Kytice, Holoubka, Záhořovo lože, Svatební košili, Zlatý kolovrátek, Štědrý večer nebo tak nějak, Poklad, Lilii. No, dobrý na to, že to negooglím, ne ? Jakože líbila by se mi ta drahá komiksová krasavice, ale smířím se i s obyčejnou.
2) Máj- tady musím sklopit hlavu, protože jsem to nečetla a je to ostuda, velká ostuda, ale je to relativně krátký a zní to dobře, to prostě přetrpím.
3) Lakomec- Opět to není nijak moc dlouhý a má to docela dobrý námět.
4) Povídky malostranské- no z těch už jsem též něco četla, ale asi jen nějaké čtyři, co jsme si na základce vybíraly sami. Jedna z mála knih, který jsem z toho doopravdy četla , promiňte paní učitelko jestli tohle čtete... Ale třeba takového Petra a Lucii, to bylo tak nudný, že jsem si přečetla jen první, poslední a prostřední kapitolu a zbytek opsala z internetu. Nebo Báječná léta pod psa, z těch mi bylo pod psa jen, co jsem dočetla anotaci.

A to by bylo všechno.
Dneska je to nějaký skromný....😰
Co si plánujete pořídit / přejete na podzim Vy ? 
S láskou, Sabča






1 komentář:

  1. Květinové povlečení bych chtěla také, hrozně se mi líbí :) jinak hezký wishlist, snad si ho splníš :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat