neděle 28. dubna 2024

Nákupy & Novinky za Březen - Ochutnej ořech, Lindex, Sportisimo, Lidl, DM,

 Ahoj, vítám vás u nákupů a novinek. Tentokrát tu mám takřka jenom březnové nákupy a vlastně se mi tu toho nesešlo vůbec málo, když si vezmu, že už byl samostatný Rossmann a samostatný DM haul. No už skoro polovinu věcí z samostatných haulů používám a něco jsem dokonce i spotřebovala, takže zásobovací nákup se tomu moc říkat nedá, hádám? 

V práci jsme dělali hromadnou objednávku na Ochutnej ořech. Pro sebe jsem si vzala do práce na zobání Lísková jádra v MIX polevách (149 Kč) a jedny dám i tátovi do balíčku k narozeninám ač on teďka moc mlsat nemůže, jenže to jsem zjistila jak jinak než pozdě, tak se třeba podělí s rodinou. Také jsem vzala malé balení solených pistácií (39 Kč) a jako poslední položku mix ovocných čajíků od Biogeny. za 79 Kč. Balení obsahuje tyto příchutě: Jablko & Echinacea, Jahoda & Ginkgo, Červený pomeranč a Lesní plody.
Jelikož moje ani ne rok staré Vansky mi začaly praskat v bocích, tak jsem se je vydala reklamovat a naštěstí mi to uznaly. Potřebovala jsem tak zase nějaké černé tenisky neb se hodí ke všemu a člověk je nejvíc unosí. Vybrala jsem si nakonec od značky Puma, výběr byl docela omezený - hodně nakupovaly rodiče s dětmi, ale ve finále jsem spokojená. Botky jsou lehoučké a pohodlné na nošení. Musela jsem vybrat celou částku a zrovna jsem měla v plánu si i pořídit funkční triko, tak to přišlo vhod. Vybrala jsem si takové modro-zelené od značky Fitforce a ve finále doplácela 152 Kč. Vedle v drogérii jsem se ještě stavila pro pudr, doma mi už úplně došel. Vzala jsem transparentní od trend it up za 89,90 Kč a platila jsem díky bodíkům jenom korunu. 

V rámci běžného nákupu po dlouhé době v Lidlu jsem narazila na teplé ponožky, co jsem už na začátku března sháněla a nikde neměli. Vzala jsem rovnou dva balíčky, v každém dva páry po 89,90 Kč v růžovém a modrém provedení. U kasy jsem pak přihodila i balzám na rty, po těch se nám doma taky nějak zaprášilo a tento základní Classic Care vyšel na 19,90 Kč. 
Jako bolestné za březnovou urologii jsem si pořídila v 20% slevě na Lindexu bootcutové džíny Mira, co už vlastním v černé barvě, v modré denimové. Po slevě mě vyšly na 1359 Kč - není to nejméně, ale tenhle model jsem si poměrně oblíbila a modré džíny bych tak či onak potřebovala.
Došlo i na nějakou kosmetiku , potřeboval jsem primárně věci na holení a nějaké tělové mléko. Vzala jsem si obě pěny z limitek Sweet Almond a Berry Blossom každou za 24,90 Kč a balení 8 náhradních hlavic Fairytale, ty poněkud zdražily nyní stoí 159,90 Kč a předtím stály 139,90 Kč. Tělové mléko mě zaujalo olejové s arganovým olejem a třešní, to zní skvěle a stálo jen 50 Kč. Navíc mi v minulosti sedělo to mandlové, co mají v nabídce. Ve výprodeji měly sprchový gel od Le Petit Marseillais s olivou za 34,90 Kč. Kolem téhle značky chodím už nějakou dobu, ale nepřišly mi ty vůně tak převratné, abych za to chtěla dát plnou cenu. 

Mimo dva samostatné hauly a nějakou Avon objednávku jsem utratila 2113 Kč - největší část tvoří samozřejmě ty džíny. 

Čím jste si udělali v březnu radost vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča




11 komentářů:

  1. Já si v březnu pořídila opět nové knihy a v Sinsay kabelku a svetr. :)
    Z tvých nákupů znám jelení lůj z Lidlu a sama jsem si ho nedávno pořizovala. A moc se mi líbí tvoje nové botky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to zní taky skvěle. Sinsay má teď boží nabídku, možná neodolám a také si něco koupím - kabelka mě tam zaujala taková zpola slaměná a mají boží koupelnový doplňky, to ještě na baráček v zásobách nemám.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    o březnových nákupech kosmetiky jsem psala už na blogu samostatné články. Duben bude hodně výživný, co se týče kosmetiky, hlavně tedy cenově, řádila jsem jako černá ruka. Plánuji samostatný článek o nákupu oblečení a doplňků, za poslední měsíce se mi toho hodně nashromáždilo, tak to dám nějak do kupy:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, čas od času je třeba si udělat radost a tebe teď čeká zase to náročné období maturit, tak co by sis nedopřála. Na nákup oblečení a doplňků se těším, ten jsi teď dlouho nepsala, že?

      Vymazat
  3. Vyzerá to veľmi pekne a chutne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oříšky byly super, akorát jak já mám nějaké doma tak je vždycky vdechnu na posezení.

      Vymazat
  4. Sabčo, já se nejvíc "rozšoupla" v podnikové prodejně Triola - dvě podprsenky a ještě tričko. Měli tam den s poradkyní a se slevou 15 %, takže jsem si nechala poradit ;-) (a ještě jsem k tomu dostala prosecco). Jinak jsem kupovala spíš jen drobnosti.
    Džíny vypadají moc pěkně a cena mi přijde taky dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to zní super. Triolu mám ráda ač nemám osobní zkušenost působí na mě ta značka hrozně dobře. Onehdá jsme tam dávali poukaz tchýni. Nákupy s prosseccem zní parádně, škoda že to tu na venkově neprovozuje nikdo :D

      Vymazat
  5. Ahoj Sabi, jednu dobu jsem na ořeších obalených v jogurtu ujížděla pravidelně. Lindex jeany se mi moc líbí, je moc dobře, že ses odměnila a snad urologie dopadla dobře. 🤗☀️
    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, no já si je kupuju jen občas - já jim pak těžko odolávám, když je mám doma. Na urologii mě čeká v září kontrola, tak mi drž palce :)

      Vymazat
  6. Ochutnej ořech je fajn :-) Já mám ráda i Dianu - svět oříšků. Jinak já jsem za poslední měsíc utrácela dooooost, zařizuji si masérnu a teda výdaje neskutečný, že sobě momentálně nic nekupuju :-D

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024