neděle 30. července 2023

Cien Colour Brilliace řada neboli dupe na Elseve

 Ahoj, vítám u dnešního článku věnovanému opět vlasovce. Tentokrát jsem v Lidlu zabrousila k jejich privátce k Cienu, který má hned tři nebo čtyři řady nápadně připomínající Elseve Dream Long, Elseve Color Vieve a Total Repair. Jelikož je to Cien tak je to levnější a jeden produkt vyjde 39,90 Kč. 

Já jsem si vzala řadu na barevné vlasy, protože Dream Long je na mě moc těžký a s Total Repair nemám zkušenosti. Na první pohled mě zarazila naprosto totožná parfemace i konzistence obou dvou produktů tedy mléčná a vůně alá profi vlasovka až na to, že vůbec. Vlasy jsou po umytí vážně hezké na pohled, bohužel já je pak druhý den mám u hlavy mastné a v koncích jako chemlon = v podstatě podobný výsledek jako mi dělá právě Elseve při delším používání. Pokud vám někomu, ale Elseve opravdu sedí sedí a nedáte na něj dopustit, tak tohle je určitě cesta jak ušetřit. Šampon hezky umyje a kondicionér vlas zacelý, jen v tom prostě nevidím tu hydrataci konečků na dostatečné úrovni pro moje vlasy. 

Znovu už si to kupovat nebudu, to mi udělá lepší službu Balea, ale věřím, že si to svoje zákazníky najde. 

Sabča


7 komentářů:

  1. Se značkou Cien mám opravdu minimální zkušennosti. Zkoušela jsem snad jen nějaké masky tuším, nic víc.

    OdpovědětVymazat
  2. Překvapilo mě, že už se dělá dupe i na Elseve šampony, měla jsem pocit, že i ty samy o sobě patří k těm levnějším.. Ale je pravda, že už jsem různé druhy šamponů přestala sledovat, možná už i před víc jak rokem jsem začala používat produkty na vlasy od Welly a neplánuji začít používat něco jiného :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si nedávno od Cien koupila kondicionéry (ty u mne nějak mizí kosmickou rychlostí), ale z jiných řad. Jsou zatím "na čekačce" - chci nejdřív spotřebovat starší zásoby.

    OdpovědětVymazat
  4. Já Cien nepoužívám - vlasy z něj opravdu nevydrží dýl než den nebo maximálně dva. Pravidelně kupujeme šampony Nivea, Elseve nebo Schauma.

    OdpovědětVymazat
  5. Cien jsem používala, ale na moje vlasy to bohužel nebyl žádný zázrak, tak jsem ji používat přestala. Myslím, že ani složení nebylo nijak dobrý pro vlasy. :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi, důvod proč vyrazit do Lidlu. ☺♥ Díky za připomenutí. Krásné odpoledne.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sabi,
    já jsem tyto produkty vůbec nezaznamenala a asi je ani zkoušet nebudu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024