čtvrtek 27. července 2023

Nákupy & Novinky - Primark, DM, Vinted, Alza, Avon

 Ahoj, ano už zase píšu další nákupy a novinky. V červnu musím uznat, že jsem dost utrácela :-D hlavně za kosmetiku. Dneska začnu menším nákupem z Primarku, kde jsem se stavovala před divadlem se sestřenicí hlavně pro nějaké sluneční brýle a kotníčkové ponožky. Koukala jsem i na kraťásky pod šaty a obyč tílka, ale buď to byl šílený střih nebo neměly velikosti. 

Ponožky i brýle jsem ale naštěstí sehnala. Brýle jsem si vzala velké černé za 90 Kč, jsou takové pěkné a budou se hodit i k elegantnějším outfitům. Navíc oboje brýle, co jsem měla já doma už jsou tak zničené a odřené, že se přes to už i blbě koukalo. Tak se s nimi konečně můžu rozloučit, když už za ně mám náhradu. Ponožky jsem si vzala klasické černé kotníčkové 7 párů za 80 Kč. 
Tentokrát jsem zabloudila i do obří beauty sekce, tam jsem pořídila sobě 4 masky a Haničce taky 4 masky. Mají obří výběr, ale já první narazila na tyhle kulaté , mám tu varianty meloun a kyselina hyaluronová, zázvor a vitamin C, meruňka, niacinamid a voda z ledovce a do čtveřice bublací masku s borůvkami. Většina stála 23 Kč až na jednu vyjímku, která byla za 34 Kč. 
Další nákup už byl v červenci, dostávám se pomalu na dno svých největších zásob a to sice zásob sprchových gelů a v létě přeci jen je to dost mizející položka. V rámci vyřizování nějakých pochůzek jsem si v dm vybrala hned dva kousky. Prvním z nich je Nivea Mood Detox z nové limitované edice s lotusem a mořskou solí. Ještě mi moc voněl ten žlutý s vanilkou, ale musela jsem se držet nějakého budgetu a to rozhodně neobsahovalo vzít si i ten žlutý. V sortimentu Dove mě totiž neskutečně zaujal kokosovo-mandlový krémový sprcháč a ten jsem prostě musela mít. Na nákup jsem využila nasbírané bodíky a tak jsem platila pouze 65 Kč, ale jinak Nivea stojí 65 Kč a Dove 69,90 Kč. Současně běžela i akce 30x více bodů na Nivea jako značku a sprcháče Dove, takže  jsem zase něco posbírala na kartičku. 

To není naposledy, co mě to vcuclo do dé emka. Potřebovala jsem doplnit zásoby kapesníků nebo prostě koupit alespoň nějaké vybrala jsem si takové "buddhové" a ty jsem brala dvoje, jedny za 29,90 Kč. Je super, že mají tu "kostku" krabičku takže na nočním stolku nezaberou tolik místa. Ve výprodeji měly hned dvě řady značky Langhaar Mädchen, já od nich kdysi měla nějakou řadu na objem asi dvakrát a x krát jejich vlasový olej. Tentokrát jsem narazila na nějakou řadu pro dlouhé vlasy, šampon a kondicionér s tím, že kus stál 59,90 Kč. Nákup jsem zakončila balením odličovacích tamponků za 24,90 Kč. Platila jsem 205 Kč. 
Reklamovala jsem Sony sluchátka, co jsem si kupovala na jaře, protože přestaly hrát. Reklamaci mi uznaly, ale já si tentokrát vybrala jiný ve strachu, že by se mi ty Sony zas rozbily, což je samozřejmě nesmysl, ale jsem trochu paranoidní. Vybrala jsem si JBL Tune 520 BT parametry jsou dost podobné a stojí úplně stejně tzn. 1500 Kč.
Opět jsem lovila na Vinted a ulovila jsem šedé svetrové šaty s rolákem a rukávy zdobenými knoflíčky za 130 Kč. Značka je F&F a šaty jsou neskutečně teplé a měkoučké, na podzim a i zimu bych řekla budou úplně ideální. K tomu nějaké silné punčochy a je to. 
Zakončím to balíčkem od Haničky, kde mi dorazila objednávka z Avonu. Vybrala jsem si štětec na tvářenku, vlastním sice jeden takový štětec, co by na ní použít šel, ale já ho používám na bronzer a potřebovala jsem na tvářenku samostatný. Ten stál 149 Kč a jsem na něj moc zvědavá. Nevynechala jsem ani jednu z mých stálic rozčesávač na vlasy s mangem za 99 Kč. Do třetice všeho dobrého tu mám tělový scrub z řady #Girls rule, která obalově míří zřejmě na teenagery, ale jinak by měl scrub být s vůní zeleného čaje a verbeny a stál mě 79 Kč.
Hanička mi přidala i nějaké dárky, ona je skrze tohle takový štědrý blázínek. Zmiňovala jsem se, že si do letadla budu brát právě vzorečky vůní, tak mi nějaké poslala. Krom toho tu mám nádherný rose gold rozjasňovač od Physicians Formula, co i voní jako růže a krém na ruce s šeříkem z limitky Ryoru s jednou tvůrkyní. Děkuju moc. 

No a tím bych to dneska asi ukončila. Pochlubte se jaké sluchátka momentálně používáte a jak jste spokojeni :) 

Sabča







10 komentářů:

  1. Myslím, že se sluchátky budeš spokojená, Sabi. Já jsem na Vánoce dostala JBL Wave 300TWS a mužů říct, že s těmi, co jsem měla je to nesrovnatelné. Mají skvělý a čistý zvuk. Jsem s nimi maximálně spojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Niki, děkuju za komentář. Koukala jsem na tvůj blog a chybí mi tam možnost přihlásit se k odběru tvých článků, jinak ho máš moc pěkný. Jinak se sluchátky jsem zatím moc spokojená.

      Vymazat
    2. Bohužel už to asi ani nepůjde. V době, kdy jsem blog zakládala, jsem četla upozornění, že možnost přihlásit se k odběru brzo nebude možná.
      To jsem ráda - v mém případě je používám denně s výjimkou když jsem venku - není tam dostatečný signál a mám málo dát, ale jinak jedou pořádpořád.

      Vymazat
  2. Já se přiznávám, že používám ty nejlevnější klasické peckové sluchátka, co vždycky najdu v elektru.. Co se týká sluchátek, tak jsem fakt hrozná, vždycky je hodím někam do kabelky/batohu, padají mi na zem.. Proto se mi nechce investovat do žádných dražších ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, já to dřív měla úplně stejně, ale teď když přes ně v práci volám tak potřebuju něco co má dobrý zvuk i mikrofon. No za poslední 3 roky jsou to moje třeba pátá nebo šestá sluchátka, takže je to dost drahý koníček :-D ale já hudbu miluju vlastně na hudbu mám nejdražší zařízení ať v autě, tak doma, tak na cesty a kamkoliv jdu. Provází mě to všude.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    já mám sluchátka normálně s drátem, taková červená, tvarově jako ta tvoje modrá, jsou asi od značky Sony, ale vůbec si tím nejsem jistá:-D Nemám ráda ta pecková, to mi vadí v uších. Na ty masky se moc těším:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já mám ráda jak pecky tak sluchátka přes hlavu záleží jak na kterou činnost, ale momentálně oplývám pouze těmito všechny ostatní jsou v sluchátkovém nebi.

      Vymazat
  4. Pořídila sis pěkné kousy. U mě budou novinky za červenec také dost bohaté.

    OdpovědětVymazat
  5. Sabčo, pokud jde o sluchátka, používám taky nějaká obyčejné pecky. Já přes sluchátka poslouchám něco málokdy - v MHD si čtu a pokud si doma pustím hudbu, tak nahlas. Ještě mám jedny v práci - nafasovaná. Jsou to nějaká levná - používám je na porady přes Teamsy nebo Webex a na to bohatě stačí.
    Na masky jsem v Primarku tuhle taky koukala, ale byly tam u kasy takové fronty, že jsem je zas šoupla do regálu - fronty nesnáším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi, sluchátka jsou super a mangový sprej na vlasy je klasika u Tebe. Dove sprcháč, který jsem od Tebe dostala jsem si vzala s sebou na cvičení a bohužel o něj přišla, hold někdo ho potřeboval. Njn. vše je v lidech, ale 1/3 jsem si stihla užít. ☺

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024