neděle 8. srpna 2021

Oblíbenci za Červenec | kosmetika

 Ahoj, vítám vás u nového článku, tenhle formát jsem teď určitou dobu nepsala, přišlo mi, že bych do něj neměla úplně, co dát. Nicméně obměnily se mi zase nějaké produkty a já tak mám o čem psát. 

Herbal Essences Bio-Renew Coconut Milk Hydrate
Nevím jak je to možné, ale už podruhé se mi tahle značka naprosto trefila do vkusu a asi od ní budu nádale zkoušet další řady a produkty, protože moje vlasy tohle milujou. Oba dva produkty jsou mléčné konzistence a voní velmi jemně po kokosovém mléku. Vlasy hezky vyhladí, dobře se pak rozčesávají a navíc vydrží i krásně vonět. Navíc se jedná o cenově velmi dostupnou vlasovou kosmetiku z drogerie, takže za mě win win. No a pro eko-bio nadšence mají i takové ty balení, co nejsou z plastu = nemusíte je pak vyhazovat. Už jsem měla řadu s arganovým olejem, teď tuhle kokosovou a ráda bych vyzkoušela ještě tu s manukovým medem a bourbonem. 
Мой by Stefanie Giesinger Čistící pěna na obličej pro všechny typy pleti 
Velmi příjemná čistící pěna za nějakou tu stovku s výtažky z konopí a aloe vera. Suché a citlivé pleti by mohla trochu vadit parfemace, ale mě to takto naprosto vyhovuje. Navíc má krásné balení a zrovna mi i ladí k aktuálně používané řadě Urban Guard 3D. Rozhodně jedna z top, co jsem v této cenové kategorii vyzkoušela.
Oriflame krém na tělo a ruce Milk & Honey Gold Amber Elegance
Zrovna v katalogu nebyl klasický mléko a med krém, a tak jsem sáhla po tomhle, kde ve složení najdete například jantar a levanduli. Vůně je opravdu nádherná, krém stejně příjemný jako klasická verze. Lehký, voňavý, krásně vyživuje a v akci stojí kolem stovky. Určitě teď když už vím jak super je i tento, tak bud oba dva střídat. Mimochodem řada Milk & Honey a její produkty jsou v rámci mých zákazníků vůbec ty nejoblíbenější. 

Oriflame Eleo olejíček na vlasy s vůní růže
Tenhle olejíček už seženete maximálně v nějakém doprodeji, celá Eleo řada prošla inovací včetně balení. Já tenhle olejíček vyhrála v rámci loterie od své teamleaderky. Růže moc nemusím, ale v tomhle olejíčku jsou příjemné a nevadí mi. Olejíček teda nepoužívám úplně po každém mytí, ale musím říct, že je krásně lehký, dobře se do vlasů zapracovává . Klidně bych si ho koupila znovu.
Avon Perfectly Purifying Face MAsk with Dead Sea Minerals
V naší rodině už léta oblíbená čistící jílová maska od Avonu, v akci stojí as šest pětek. Vlastnostmi je dost podobná třeba Freeman masce s minerály z Mrtvého moře. Používám jí když mám pocit, že ta pleť potřebuje jakoby víc vyčistit než obvykle, krásně vyčistí a vyhladí pleť. 

Nivea Fresh Blends sprchový gel s meruňkou, mangem a rýžovým mlékem
Už tak rok se překecávám, že nějaký spcháč z téhle řady zkusím až jsem si fakt koupila sprcháč za stovku. No nelituju ani koruny, co stál- Voní absolutně nádherně jako multivitaminový džus, je takový vláčný, vůbec nevysušuje a krásně pění. Určitě si koupím i další varianty, co Nivea nabízí. Ještě by mě zajímala minimálně ta malinová verze. Pokud chcete super letní sprcháč, tak tohle je přesně to pravé ořechové.

No a to jsou mé oblíbené produkty za uplynulý měsíc. Jaké letní topky jste letos objevili vy? Dejte mi vědět do komentářů. 

Sabča 








6 komentářů:

  1. Ahoj,
    skvělý článek, jsem ráda, že jsi ho obnovila:-) Herbal Essences jsem zkoušela a nějak mi to na vlasy nesedí. Mám je hodně suché v délkách a mastné u kořínků, takže to s nimi není snadné. Avon masku miluji a nyní mi doma fakt chybí, protože ta tedy umí zázraky. Řadu Milk & Honey nemám ráda kvůli té parfemaci. Když jsem byla na střední, tak to byla moje milovaná vůně, nyní bych se z ní asi pozvracela. Zaujal mě ten olejíček Eleo. Já jsem nyní ve svých zásobách vyštrachala nějaký olejíček od Dove, ale ten Matrix byl mnohem lepší. Přemýšlím, jestli jsem tu pěnu Mon taky neměla. Možná jsem na ni jen koukala v DM a váhala nad nákupem. Ty gely od značky Nivea bych taky moc ráda vyzkoušela, ale nejdřív musím dodělat nějaké domácí zásoby. Mám tu aspoň deset jiných gelů, to mi ještě nějakou dobu vydrží...
    Měj se krásně a těším se na další článek:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuji moc za tvůj komentář. To mě mrzí, protože z vlasů to fakt voní pak skvěle. Jinak typ vlasů máme podobný, já nejvíc trpím na to, že se mi mastí ofinka, takže bez suchého šamponu ani ránu. Eleo bude v novém katalogu, co bude od úterý mít novou řadu, kde bude šampon, kondicionér a hnedka dva různé olejíčky, tak mrkni. Jo gely, ty se hromadí velmi jednoduše, také se mi to stává.

      Vymazat
  2. Od Nivei ten sprchový gel jsem taky měla a krásně mi voněl! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím souhlasit, jsem velmi zvědavá i na ty ostatní parfemace. děkuji ti moc za komentář

      Vymazat
  3. Super produkty :) Ja som si veľmi obľúbila sérum od Catrice, ktoré teraz používam naozaj nonstop a určite ho odporúčam

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, jééé sérum mi bude zrovna docházet, tak to bych mohla po Catrice mrknout. Rozhodně je díky kroku zkusit i skincare o nich víc slyšet než předtím.

      Vymazat