neděle 7. listopadu 2021

Nákupy & Novinky | DM, Vivantis, dárek od Haničky, Mohito

 Ahoj, vítám vás u dalšího nákupového článku. Pořád avizuju, jak toho bude méně a pořád toho méně rozhodně není. Tentokrát to bude i tím, že jsem měla svátek a k němu jsem dostala nějaké ty dárky, poukázky a tak. 

Od přítele jsem dostala  kartičku do DM nabitou na 500 Kč, takže hnedka druhý den jsem se s kamarádkami vydala jí využít. Monty též měla kartičku, takže jsme obě řádily, jak černá ruka. Já jsem vzala dvě balení kapesníků, tyhle mi padly do oka ze všech nejvíc díky těm vážně estetickým obalům. Celkově jsem hodně okoukla privátní značky. 

Mám tu od značky Balea spoustu kousků z nových limitovaných edicí. Gel na holení si kupuju z každé limitované edice alespoň jeden, tenhle by měl být s vůní klementinky, zřejmě mandarinky a vanilky soudě dle názvu a obrázku. Má takové jiné balení než jsem zvyklá a tak se mi nejspíš nebude chtít vlézt do poličky ve sprše, ale to už nějak vymyslím. Dřív jsem právě to nízké balení u této značky kvitovala. No stál 35 Kč a třásly se u nás na pobočce poslední tři balení, po naší návštěvě už jen jedno. V rámci holení tu mám ještě náhradní hlavice do mého Fairytale strojku. Beru si jen ty po čtyřech i tak mi vydrží dobré dvě měsíce většinou. Dále jsem neodolala sušenkovému sprchovému gelu, to asi každý milovník sladkého chápe. Za 20 Kč je to neskutečná paráda, jak tím lákavým balením tak parfemací. Nejvíc mi připomíná Cookie Dough zmrzlinu. Stejně tak od této značky dorazila i nová limitovaná edice masek, vzala jsem dvě na obličej - jednu s bílým čajem a kyselinou hyaluronovou a druhou s kurkumou a kyselinou hyaluronovou. Mě na ty na ruce, nohy, rty a tak moc neužije. Poslední Balea produkt zde zastupuje másko na vlasy s ovesným mlékem a kurkumou. To jsem si vykoukla u Eričky a bohužel mně teda vůní připomíná modelínu. Potřebovala jsem nějakou masku na vlasy, ale já masku na vlasy používám tak sporadicky, že jsem za ní nechtěla utrácet. Tahle stála 60 Kč, takže od ní nečekám žádné zázraky.

Mimo jiné téma Vánoce už vykopnul i tetesept tradičně s jejich solemi do koupele a to letos ve dvou provedeních pokud se nepletu. Já mám ovocný punč a druhou nabízenou bylo granátové jablko s hřebíčkem. Sůl stála 40 Kč, což je na jednorázové použití lehce vyšší cena, ale zase nekupuju si to pokaždé. 

Vzhledem k tomu, že obě řasenky, co jsem dosud měla doma mi nesedí, tak jak bych si představovala, tak jsem koukala i po tomto produktu. U Dermacolu z nějakého důvodu z Mega Lashes všechny až na tyto černo-zlaté byly vybrané. A já chtěla po dlouhé době Dermacol, takže jsem čapla co bylo za 189 Kč. Na očích jsem jí zatím měla pouze jednou a zatím dobré. 

Doma mi dochází čajík od Teekanee a s koncem října nadešel čas přesedlat na skořicovo-jablečné hřejivé zimní čaje. Původně jsem chtěla značku Teekanee nebo Pickwick, ale nenašla jsem co jsme hledala. Vzala jsem tedy Zimní čaj od DM Bio s jablkem, skořicí a rooibosem za nějakých 40 nebo 45 Kč. 

Posledním produktem je sprchový olej od Tesori d´Oriente ve verzi arganový olej. Původně jsem šla pro Dove, ale ten už v DMku stojí šokujících 65 Kč, přičemž výběr parfemací je vážně dost osekaný a nenabízí ani zdaleka ty nejlepší, co značka má. Zcela nelogicky jsem si proto koupila ještě dražší 89,90 Kč sprchový olej, který bohužel rozhodně nevoní jako arganový olej. No spotřebuju ho tak či tak a nejvíc mě zaujalo právě balení. 
Na obrázku už můžete vidět obsah balíčku od Haničky Číčulky, který mi poslala jako dárek k svátku. Dostala jsem paletku Revolution ze série inspirované kultovními Přáteli, konkrétně verzi Rachel. Už tam mám vyhlídnuté stíny, které budu asi i používat nejvíc. Určitě až paletku vyzkouším, tak se pochlubím s nějakým líčením. Dál jsem dostala parádní UNICEF přáníčko s ještě hezčím vzkazem. No a pak už tu máme mojí oblíbenou pečující kosmetiku. Můj vůbec nejoblíbenější Avon sprcháč Fruity Margharita mi Hanička pořídila hned v tom největším balení s pumpičkou (miluju pumpičky). Též jsem se zmínila, že bych chtěla novou vánoční Avon řadu s vůní perníčků a lup je tady úplně celá. Pěna do koupele je tedy s vůní svařáku, ale zbytek je jako perníčky. Poslední dobou mě tyhle jídelní sladké vůně celkem oslovily. Haničko, tímto ti ještě jednou děkuju. 
Za peníze od babičky jsem si objednala džíny Only Carmakoma konkrétně model Karla. Popravdě mě překvapilo, jak je mnohem menší výběr kalhot v plus size kolekci oproti té běžné. Nicméně vyšly mě na nějakých osm stovek a sednou mi fakt hezky. Z více než poloviny jsou z viskózy, takže opravdu hebké, prodyšné a pružné kalhoty. Doufám, že mi chvíli vydrží a nebudu muset martýriem jménem nákup kalhot procházet znova. Vlastně ještě doteď čekám na vrácení peněz z toho Bonprixu, já na to nejsem vůbec zvyklá. Jinde jsem vždycky měla peníze defakto hned. 
No a pro případ, že by mi kalhoty nebyly jsem si vzala ještě vonítko do auta, protože moje už jsou vyčichlé, navíc tu nikde po ruce Yankee vonítka neprodávají. Nevzala jsem si svou klasiku Black Cherry, ale čistou Soft Blanket, tak snad bude dobrá. 
Následně jsem měla cestu do Chrudimi vyzvednout si nějakou poštu do mé bývalé práce. No a aby se mi cesta "líp vyplatila" tak jsem si na výdejně vybrala tričko Tom Tailor. Neutrální barvy teď frčej a navíc vyšlo na úplně krásných 200 Kč. Trička jsou stejně jedna z kategorií, kterou potřebuji poněkud revitalizovat.

No a jako poslední tu mám dárek pro radost od přítele a to černý rolák z Mohita. Poslední dobou jsem to drnčela furt dokola, že bych si koupila nějaký rolák až mi Kuba řekl tak si ho teda kup. Vybrala jsem si na doporučení I Love Makeup tenhle Mohito černý rolák s texturou teď velmi trendy proužků/žebrování říkejte si tomu jak chcete. Rolák je kvalitní bavlněný a velikosti odpovídají těm reálným. Má příjemně dlouhý rukáv a rolák, který můžete nosit hned na dva způsoby. Nabízí ho ve třech nebo čtyřech barvách (modrá, černá, béžová a bílá) a stojí 250 Kč. Já ho navíc chytla když bylo poštovné na všechny objednávky zdarma. 
Dovolím si ještě přidat tuto krásnou dvoubarevnou kabelku, co jsem dostala od tety Moniky s rodinou k svátku. Barevně se mi naprosto trefila do vkusu, kombinaci vínové s béžovou určitě vynosím. Zrovna nedávno jsem na Vuchu koukala na nějaké kabelky a batůžky. Navíc se jedná o téměř lokální firmu, Chrudim je mým aktuálním okresním městem a rok jsem v ní pracovala. Děkuji mnohokrát.


No a to by bylo pro dnešní článek vše.

Sabča





4 komentáře:

  1. Fajn nákupy - ani moc ani málo. U mne to bude málo. Kromě adventního kalendáře z DMka a brýlí na dovolené jsem si koupila vlastně jen pár drobností. Ale obnova šatníku mne nepochybně čeká - některé kousky jsou "za zenitem" a něco se mi nějak nevysvětlitelně "srazilo" ;-). Ale ráda bych právě tyhle věci prvně vytřídila , abych neměla přecpaný šatník a taky abych nějak rozumně a kombinovatelně doplnila to, co mi zbude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji v první řadě za komentář. Tvé nákupy už jsem viděla, vždycky si tě beru za vzor, ale na to mám ještě dost co dohánět. Zvláštní mě se taky ty věci jenom sráží a ponožky nám žere pračka :-D

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    skvělý článek. Kartičku z DM jsi využila řádně, líbí se mi nové džíny i triko. Se značkou Vuch nemám žádné zkušenosti.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuji za komentář. To si piš, přeci jen kartičky do DMka se hoděj vždycky. Nové džíny sundávám akorát na cyklus v pračce a sušičce. Pro mě je to taky "vuší" premiéra dá se tak říct.

      Vymazat