čtvrtek 20. května 2021

L'Oréal Air Volume Mascara : Recenze

 Ahoj, vítám vás u nového článku, konečně tu mám recenzi na nějaký nový produkt v rámci drogerie. Obvykle, co se řasenek týče zůstávám věrná své Maybelline Colosal Big Shot řasence, protože mě nikdy nezklamala a dělá fajn efekt za přijatelné peníze. V rámci přepadovky Rossmanna mě zaujala tahle nová L'Oréal Air Volume řasenka, kterou zmiňovala Tina Naté v jednom ze svých videí. 

Rozhodně se mi líbí růžové metalické balení a celkový design. Název Air Volume je odvozený od technologie, kdy textura řasenky je šlehaná vzduchem a řasy by tedy neměla zatěžovat. Má trochu větší kartáček, se kterým jsem se musela nejprve naučit manipulovat. Co se efektu týče řasenka slibuje objem a prodloužení řas. Obal, který je po obou stranách netradičně plochý by měl zabraňovat vysychání a hrudkování náplně. Musím říct, že řasy opravdu prodlouží hezky a na očích je velmi lehká. Vhodná je i pro citlivé oči s čímž si dovolím souhlasit. Určitě by pro mě krásně mohla být zástupcem řasenek Maybelline, akorát je o stokorunu v průměru dražší. Drží hezky, celý den o ní vůbec nevím a nikde se mi neodrolila, i když dělám celý den v respirátoru. 

Jinak pro ty z Vás co mají Rossmann aplikaci je teď akce 1+1 na řasenky 

Hodnotím na 8/10 ! 

Vaše Sabbi 


4 komentáře:

  1. Tak moje oči sú dosť citlivé, vďaka za tip pozriem sa.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    řasenka mě zaujala už v reklamě, určitě se po ní taky podívám. Většinou mi Loreal řasenky dost vyhovují, tak jsem zvědavá. Já jsem nyní začala zkoušet tu Sky High a zatím to jde, jen se mi hůře odličuje. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mě právě Sky High nakonec odradila právě tím, že lidem sedí tak půl napůl. Já právě Loreál řasenky taky můžu <3 kdysi jsem od babi dostala Volumisime a ta byla moc fajn.

      Vymazat