neděle 18. dubna 2021

Maybelline Superstay Active Wear Makeup | Recenze

 Ahoj, vítám vás u nového článku, kde se dnes budeme věnovat jednomu z nových drogérkových makeupů. Maybelline a jejich řada Superstay jsou jednou z nejprofláklejších ať už, co se týče nesmrtelných rtěnek nebo právě tohoto makeupu, o kterém je všude slyšet. Měla jsem teď týden dovolenou, tak jsem se během ní rozhodla ho pro vás testovat. Obyčejně si totiž nenajdu ráno čas se nalíčit do práce. 

Makeup slibuje až 30 hodinovou výdrž, plné krytí, lehkost, neotíratelnost, neviditelný matný finish a jako poslední, že je bez olejů. No co si budete povídat, aby za ty ani ne tři stovky tohle vše splňoval, to by ho bral každý, že? Co se výdrži týče patří k držákům jako je třeba Fit Me od stejné značky. Za mě je to asi nejvíc krycí a držící makeup, co jsem zatím měla. Konkrétně já mám odstín 03 True Ivory, který mi aktuálně skvěle sedne. Rozhodně doporučuji pleť pořádně hydratovat pokud máte v plánu použít tento makeup. V rámci oil free může trochu zdůrazňovat texturu pleti a obzvláště pak suchá místečka. Pokud znáte korektor Camouflage od Catrice, tak asi tak podobně rychle schne i tenhle makeup. Je s ním potřeba tedy pracovat okamžitě po nanesení, pak se zamkne a už s tím nehnete. Mě se nejvíc osvědčilo použití s alá beauty blenderem nebo pod makeup použít Baby Skin podkladovou bázi. U použití s houbičkou počítejte s větší spotřebou makeupu, pro mě to jsou s houbičkou tři pumpičky a bez ní jedna. No s houbičkou však dělá takový lepší finish a dostanete ho více do pleti. Už je pak na zvážení každého, co mu vyhovuje více. Za sebe pokud nemáte vyloženě suchou pleť, tak mohu makeup doporučit, i když i já sama jsem se s ním musela nejdřív skamarádit. Hodnotím 10/10! 

Co vy a řada Superstay? Za mě zatím jedno velký spokojený ano, ale určitě se nebojte o svůj názor podělit dole v komentářích.

Vaše Sabbi

2 komentáře:

  1. Ahoj,
    na tento makeup jsem se dívala v drogérii, ale ještě jsem ho nezkoušela. Trochu bych se bála, jestli by mě zbytečně nevysušoval. Taky se vždy zaseknu na odstínech, protože já jsem pravdu bílá... Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to možné. To já jsem se bála, protože přeci jen v drogerii pod těma světlama a ještě s náhubkem a překapivě jsem se trefila fakt přesně. Vždycky kupuju to nejsvětlejší, co mají.
      Děkuju za komentář!

      Vymazat