neděle 11. září 2022

Oblíbenci za Srpen - kosmetika a hudba

 Ahoj, vítám vás u dnešních oblíbenců, stále budou takový úspornější, ale přeci jen se za srpen něco našlo. Zkoušela jsem nejeden nový produkt, což už asi leckdo z toho gigantického spotřebována vytušil.

Kosmetika

Rituals Ritual of Mehr Pečující tělové mléko
Můj první Rituals produkt a hnedka absolutní topka. Vybrala jsem si kombinaci pomeranče a cedrového dřeva neb se mi na léto zdála taková pěkně ovocná a zároveň svěží a nesáhla jsem vůbec vedle. Vzhledem k aromaterapeutické funkci této kosmetiky vůně drží i na těle minimálně celý večer než usnu a absolutně jí zbožňuju. Krém jako takový se dobře roztírá stačí ho tenká vrstva a neskutečně vyhlazuje pokožku. Stinnou stránkou je snad jen cena, která činí Boženu Němcovou. 

Gabriella Salvete Italian Dream řasenka
Z celé italsky laděné řady jsem zatím stihla zkusit jen řasenku, ale vůbec nezklamala naopak. Dost mi připomíná Scandaleysku od Rimmelu, tu já milovaa, ale zrušili mi jí. Možná na spodní řasy je trochu nepraktický ten veliký kartáček, ale jinak má moc pěkný efekt. Řasám dodá objem i délku, jinou teďka ani nepoužívám. 

Catrice Power Full 5 Lip Care 
Pořídila jsem si po obří masírce ze stran různých lidí z beauty scény a i na doporučení Haničky tenhle zabarvený balzámek. Rtěnky do práce zrovna moc nevynesu, tak abych furt nechodila s obyč balzámem a občas měla nějakou barvu. A docela mile mě to překvapilo hezky to hydratuje rty a na ty hrc frc dny ideální pomocník. 

Hudba

Receiptify = aplikace, která vám udělá účtenku z nejčastěji poslouchaných písniček v rámci Spotify nebo Apple Music. Takže ano tohle je moje TOPka za uplynulý měsíce a ne nejsou tam žádné novinky, jedu starý vypalovačky. 

No a to by bylo z mého opět trochu skromnějšího článku v rámci oblíbených záležitostí srpna vše. Co jste si v poslední době oblíbili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča


10 komentářů:

  1. Rituals tělové mléko vypadá skvěle, moc v Rituals nenakupuju, ale měla bych to očividně změnit! :)

    Řasenku jsem neznala, ale díky za tip, ráda zkouším nové řasenky...

    A ten "účet" s hudbou - super nápad!!! :D

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hele pokud ti nevadí ta vyšší cena tak se tím člověk doslova hýčká. Já skrze řasenky experimentuju právě dost nerada kvůli citlivým očím, ale tato je moc příjemná. Děkuju za komentář :-)

      Vymazat
  2. Rituals miluju a i moc ráda dávám sady jako dárky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím, přeci jen to je reprezentativní a takovou opravdu hýčkací kosmetika pro všechny smysly

      Vymazat
  3. Já jsem objevila sampon a kondicioner na vlasy, díky kterému mi naprosto nádherně voní vlasy! Klidně i třetí den. :-) A líbí se mi ten nápad poslouchaných písniček do podoby účtenky, to je skvělý :D
    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přesně to mi i doporučovala kolegyně jejich vlasovku. Ještě jsem teda neměla tu čest, ale představa že mi budou vlasy vonět jako nějaká řada Ritualsu - to rozhodně chci, ne to potřebuju!

      Vymazat
  4. Rituals mám moc ráda, ale tuhle řadu jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sabi, tu Catrice rtěnku - balzámek jsem taky měla a byl naprosto parádní. Rituals je sázka na jistotu. : ))

    OdpovědětVymazat
  6. Něco od Rituals bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024