středa 14. září 2022

Nákupy & Novinky - Zoot, Vivantis, Knihy Dobrovský, DM, Notino...

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek, kde bude spousta, ale vážně spousta voňavých a vůbec vlastně super věcí. 

Vivantis

V rámci téhle objednávky jsem si prostě koupila věci vyloženě pro radost. Objednávala jsem kvůli voňavkám od Lagerfelda kolem 330 Kč, zrovna mi doma většina voňavek došla, tak za tu cenu jsem si prostě chtěla nějakou vybrat. Mám tu Fleur De Murier. Fleur De Murier je květinově-ovocná vůně pro ženy. Ovocnou hlavu tvoří malina, červený rybíz a pomeranč. V květinovém srdci se snoubí fialka, konvalinka, květ ostružiny a pomerančovníku. Vůně se uzavírá tóny santalového dřeva, pižma, ambry a sladké vanilky. Voňavku bych si asi na první dobrou nevybrala, je hodně sladká a jsou tam výrazně cítit právě ty ovocné tóny, no bez problémů jí spotřebuji. Další za mě výhodnou koupí byla sada Gabriella Salvete Italian dream za 300 Kč. Sice mi v paletce přišel rozbitý jeden stín a mě se nechce zase to posílat zpátky, čekat na proplacení a objednávat si novou, které se může stát to samé. Takže jsem si nechala tuto i přes poškození. Sada obsahuje paletku Big Face Palette, řasenku a štětec na oční stíny. Zatím jsem zkoušela akorát řasenku a výrazně mi připomíná Scandaleyes od Rimmelu. No a na závěr jsem si koupila Catrice zabarvený balzámek na rty, ten bohužel nemám vyfocený, ale určitě ho ještě někde uvidíte.
Notino

Došly mi doma jakékoliv polštářky pod oči a nedostatek spánku a vedra udělalo své, oči jsem měla často vyloženě napuchlé. Na Notinu byly v akci tyhle polštářky po pěti párech v balení od Gabrielly Salvete za 91 Kč, tak jsem si rovnou dvě balení vzala a i s poštovným to furt nevychází na nějakou hroznou pálku 240 korun je stále 24 Kč za použití a na to se málokterá značka dostane.

Od Haničky

Rozbalila jsem první z velkých dárků v mé krabici s dárky od Haničky, protože jsem měla jeden vážně mizernej den a našla jsem tam olivovou sadu od Ziajy. To se mi Hanička výborně trefila do vkusu, z téhle řady já mám ráda masku na vlasy. Takhle budu moct vyzkoušet i sprchový gel, tělové mlíčko, krém na obličej a micelární vodu.
DM

V rámci tohoto nákupu jsem vyrazila využít nasbírané body v hodnotě 250 Kč, to už je na nákupu sakra znát. Šla jsem Kubíkovi pro nějaké žiletky a gel na holení, vzala jsem Baleu pro citlivou pokožku za 39,90 Kč a k tomu nějaké eko udržitelnější žiletky od Wilkinson za 89,90 Kč. Pro sebe pak dvě masky na nohy, přijde mi že je už zase zdražily teď stojí 28 Kč, předtím jsem je kupovala levněji. Nicméně i za ty peníze se stále vyplatí, přijdou mi srovnatelné s Neutrogenou která stojí čtyřnásobek. Vzala jsem si rovnou dvě. U masek ještě zůstaneme, víte jak mám ráda Garnier na obličej v rámci masek. Krom polštářků na oči co jsem si kupovala minule jsem si tentokrát z nové probiotické řady vzala i masku na celý obličej za 50 Kč. A z kosmetiky to uzavírá čistící krém na obličej, těch já mám v létě spotřebu. Modrou Baleu už jsem zkoušela, tak tentokrát růžovou za 34,90 Kč. Tyčinky Sportness si beru poslední dobou každý nákup. Ano, jsou dražší okolo 30 Kč jedna, ale chutné na to že se jedná o proteinové. Minule jsem měla tu alá snickers a dneska jsem si vzala dvě malinové a jednu crunchy arašídovou. Z levnějších pak Corny tyčinku bez cukru s příchutí bílé čokolády za 10,90 Kč. Za nákup jsem díky bodům platila jen 113 Kč. 
Oriflame

Oriflame jsem v rámci katalogu objednávala třikrát a ve dvou případech jsem měla v balíčku i něco pro sebe. K největší objednávce jsem brala sprcháč, s jehož koupí byla pošta zdarma a stál tedy 89 Kč z řady Scents & Moments Paradise Sunrise. Těším se na něj, snad ho stihnu použít ještě v létě. S mamkou jsem se pak svezla v objednávce s gelovými pollštářky do bot, je to jediná věc díky které vydržím v balerínách. Každé stály 60 Kč. 

Zoot

Z posledního nákupu jsem vracela halenku, co mi vůbec neseděla. Já si myslím, že ta teda nemohla sedět snad nikomu, ale na objednávky za kredity se vrací zase jen kredity. Ty jsem využila na malou Yankee Candle v parfemaci Sweet plum sake a docela jsem to trefila. Je to dost sladká bombonová vůně, ale těším se. Vyšla na 210 Kč, ale já jsem jí zaplatila kredity, tak mi to žíly netrhá. 

Knihy Dobrovský
Objednávala jsem babičce ke svátku nějaké křížovky a sobě jsem si rovnou vzala další Caplinovou. Chata ve Švýcarsku mě trkla jako první ještě než jsem otevřela jakoukoliv knihu od ní a plným právem se na ní neskutečně těším. Vyšla opět okolo tří set korun. Vždycky používám slevový kód od Irenky a to KNIHANKOV, platí stále a je na něj 10 nebo 15% sleva na nezlevněné položky myslím. 
Od Haničky
Rozbalila jsem i další dárky od Haničky v podobě sprchového gelu Ziaja s vůní italského fíku a tekuté rtěnky ze Sephory v odstínu 70 First date a tu už jsem i zkoušela a velmi mě zaujala. Ráda díky Haničce vyzkouším tyto pro mě novinky. A Hani tobě moc děkuju :-) 


A to by bylo pro dnešek vše, přijde mi, že jsem se poslední měsíce skrze utrácení vůbec nekrotila, ale určitě budu muset začít řešit třeba Vánoce, tak se to teďka po narozeninách trochu utlumí. 

Sabča


6 komentářů:

  1. Zajímavé kousky, docela bych vyzkoušela ten parfém. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mě nakonec ta vůně tolik nesedla, ale maliny mi na podzim celkem jdou :-D tak se mu brzo asi podívám na zoubek.

      Vymazat
  2. To je docela slušná hromádka novinek. Uričtě bych brala Chatu ve Švýcarsku a svíčku, zajímavě vypadá rtěnka.
    Já budu mít nákupy za srpen taky docela bohaté (tedy na mé poměry), ale nějak jsem se ještě nedostala k sepsání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, a to už rozepisuju další nákupy a novinky :-D přeci jen jsem měla včera narozeniny = trochu se to nahromadilo a to mám ještě příští týden menší rodinnou oslavu. Na Chatu ve Švýcarsku snad dojde teď o víkendu, alespoň na první stránky.

      Vymazat
  3. Tu voňavku of Karl Lagerfeld jsem dávala sestře na Vánoce a moc pěkně voní :)
    A Chata ve Švýcarsku je moc fajn počteníčko.

    OdpovědětVymazat
  4. Sabi, super, líbí se mi vonavka, rtěnka a i paletka vypadá lákavě. těším se na recenze. Krásný víkend měj. : )))

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024