úterý 29. června 2021

Spotřebováno #26 za Červen

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Konečně se nám chýlí ke konci měsíc červen a přijde pro mě nejvíc veget měsíc červenec, kdy budu mít celou dovolenou. V červnu jsem toho spotřebovala zatím nejméně za celý tento rok a na jednu stranu jsem ráda nebudu teď mít na kosmetiku vůbec peníze. 

Barnängen Caring Body Lotion
Tělové mléko, které jsem si zakoupila na základě velmi dobrých ohlasů, co jsem slyšela na krémy této značky. Vůně mi příliš sympatická nebyla, ale jinak krém úžasně hydratoval, zmizela mi suchá místa a navíc praktické balení s pumpičkou (miluju pumpičky). Rozhodně bych koupila znovu a mám v plánu tuhle značku prozkoušet trochu komplexněji. 

Balea Gel na holení Found me under the palmtrees
První spotřebované balení letošní letní limitované edice od Balea s kokosem a jakýmsi květem. Parfemace mě nezaujala ani tady a to bych neřekla, že jsem čichotupá. Za čtyřicet korun ale udělá fakt službu a kupuju už rovnou po dvou i více baleních, když se do dmka dostanu zrovna. 

Gilette Satin Care Olay Violet Swirl
Satin Care je nadýchanější a krémovější než Balea, ale také dvakrát někdy i víckrát tak drahý gel na holení. No občas za odměnu nebo když je v akci si dopřeju. Tenhle byl hrozně hezky fialový než se napěnil a byla jsem s ním určitě spokojená .

Nivea Intimo
Moje stálice v rámci intimní hygieny. Nedráždí, seženete Niveu všude a stojí pár korun. Doporučuji modrou i růžovou verzi ! 

Balea Koupelové mléko Carelove
Tohle malé balení koupelového mléka jsem dostala v rámci nějaké dárkové sady tuším od Monty. Používala jsem jak do vany, tak do vody, když jsem si dělala pedikúru. Příjemný produkt, nic bez čeho byste nemohli žít, ale i tak dávám pozitivní hodnocení. 

Palmolive Berry Delight Body Butter Wash
Tohle je přesně ten sprcháč, o kterém jsem mluvila zhruba před měsícem. Nemám ho poprvé a ani naposledy. Voní jako bombóny a vůbec nevysušuje. Navíc na Palmolive jsou teď často všemožné akce a kvalitou je srovnatelný s Dovem.

Oriflame Exfoliační sprchový gel Malina & Máta
Můj nejoblíbenější sprcháč na léto od Oriflamu, parádní kombinace máty a maliny je něco jako malinové mojito. Sprcháč má hustou konzistenci a obsahuje malinová zrníčka, která jemně peelingují. Hned jak mi došel objednala jsem nové balení.

Nivea Men Sport
Niveu kupuji mému drahému, aby neměl tak vysušenou kůži, zatím mu Nivea i Dove vyhovuje a nikdy si nestěžoval. Pokaždé kupuju jinou verzi, Nivea má super, že je 3v1, Dove na vlasy určený není. 

Mimoňový sprcháč (Billa 79 Kč)
Tenhle sprcháč jsem si koupila kvůli obalu, miluju Mimoně. No byla to chyba - vůně, konzistence nic moc, navíc mi přišlo, že sprcháč celkem vysušoval. Nedokážu si představit tohle používat na dítě, ačkoliv pro děti je to přece určené. 
Loreál Preference 74 Dublin 
Barva na vlasy, kterou si už dobrý rok barvím hlavu a dost možná jsem si na ní vytvořila alergii, protože naposledy mě dost svědily uši a hlava a tak týden po barvení to přestalo, jak už jsem si asi dvakrát umyla hlavu. Budu muset krom návštěvy kadeřnice i vyměnit barvu za jinou. 

Yves Rocher Reparation Maska a Kondicionér v 1 
První z produktů, který jsem spotřebovala a jsou z výměn v rámci facebookové skupiny. Naprosto parádní masko/kondicionér od francouzské značky přírodní kosmetiky Yves Rocher. Vlasy se po něm krásně rozčesávají a nádherně voní. Už mám ve sprše další balení a kvůli tomuto zázraku jsem po dlouhé době do Yvesu zavítala. 

Dermacol Expres Odlakovač na nehty s mandlovým olejem 
Chválit budu i v tomto případě, Dermacol odlakovač je moje nová stálice v této kategorii, opět produkt u něhož mám doma další balení. Odlakuje opravdu rychle všechny druhy i barvy laků. Na to o jak malou butelku se jedná vydržel poměrně dlouho. 
Astrid micelární voda 
Všechny micelární vody Astrid jsou obdobné, dobře odličují, voděodolnou řasenku zvládají trochu hůř, no za tu cenu nemají konkurenci. Nejraději mám růžovou verzi pro citlivou pleť, ale žádná není špatná.

Killig My skin is naked Čistící pěna pro citlivou pleť s kyselinou hyaluronovou
Tahle pěna dle mého názoru smrděla, no až na tu parfemaci, u níž jsem se musela kousnout to šlo. Za stovku byla rychle pryč, ale pleť čistila poměrně dobře a byla příjemná a nadýchaná. 

Catrice Camouflage Liquid Korektor 
Mé zhruba páté balení tohoto korektoru. Nikdy ho nestihnu spotřebovat včas než změní konzsitenci, ale je to na drogerku vážně topka ve svém kategorii. 

Revolution Konturovací paletka
Paletka za asi 130 Kč obsahující tvářenku, rozjasňovač a bronzer. Za ty peníze by jeden nic moc nečekal, no veškeré produkty jsou krásně máslové a fest pigmentované. Pracovalo se mi s ní dobře a pořídila bych si jí do budoucna klidně znovu. Mínusem bezesporu je laciné balení - hned se zničí, ošoupe, poškrábe.

Dalli ubrousky do sušičky 
Ubrousky do sušičky mi vozí mamina z obchodu, kde prodávají německou drogerii. Krásně voní a provoní prádlo. Používám je ráda, vyhovují mi, už jsem si vyptala druhé balení.

Garnier Ampoule Sheet Mask Niacinamide 
První ampulková maska, co jsem zatím měla doma a zkoušela. Trochu jsem se bála, aby to nebylo málo hydratační, když jde o masku na spíš mastnou a problemtickou pleť, ale byla jsem příjemně překvapena. Stejně jako všechny ostatní Garnier masky doporučuji.

Oriflame Love Nature plátýnková maska s antioxidanty
Tuto masku jsem dostala v rámci balíčku pro poštu zdarma. Byla příjemná na pleti, tak i efekt, který zůstal po masce. Koupila bych si znovu a chci zkusit i další plátýnka od Ori. 

Revuele Odličovací ubrousky
Tyhle ubrousky jsem zmiňovala samostatně v tomto článku.



No a co jste za uplynulý měsíc spotřebovali vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)
Vaše Sabbi






5 komentářů:

  1. Ahoj,
    já jsem ještě spotřebováno nesepsala, ale chystám se na to asi zítra. Ráda bych to stihla před odletem na dovolenou. Co se týče tvé spotřeby, je moc pěkná. Zaujal mě gel od Palmolive, ráda ho vyzkouším, až dodělám doma všechny ty zásoby jiných sprcháčů. Masku z Ori jsem měla a byla jsem s ní hodně spokojená. Já se nyní snažím především likvidovat všechny ty moje zásobičky a docela mi to jde, i když toho mám doma pořád fakt požehnaně:-D Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, to já už jsem zase vyčkávala na den kdy ho sepíšu. Vždycky jako na just ten večer, co napíšu článek tak mi zrovna dojde něco dalšího. Jo tahle řada Palmolive je fajn jediný který mi z ní vyloženě smrdí je čokoládový, takže ten nebrat. Já zásoby teď zmenšila o polovinu - darovala jsem na Moravu.

      Také se měj krásně Hani :-)

      Vymazat
  2. Já mám DMko velice ráda :-) Teď ale hlavně hledám šampon a kondicionér na moje poškozené vlasy. A něco, aby mi nevypadávaly tolik vlasy :-) A jinak ráda objednávám i z Avonu :-)

    https://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tak, na poškozené vlasy za sebe nedám dopustit na Matrix Biolage Keratindose, budu o něm mluvit za měsíc ve spotřebovánu. Děkuju za komentář!

      Vymazat
  3. Sice píšeš, že pro tebe nejmenší spotřeba, ale proti mně je to slušná hromádka :) a to červen bude na počet díky nějakým vzorečkům celkem slušný měsíc :)

    OdpovědětVymazat