neděle 14. února 2021

Nobilis Tilia: Levandulový krém

 Dnes bych vám ráda představila i nějakou tu značku české přírodní kosmetiky. Tou je právě poměrně známá Nobilis Tilia. Já osobně jí příliš prozkoušenou nemám a levandulový krém je můj první produkt. No a právě ten vám tu dnes zhodnotím. Celý koncept značky čerpá z využití bylinek a éterických olejů z nich, právě z naší přírody a to konkrétně z Českého Švýcarska. V Českém Švýcarsku můžete najít i jejich kamennou prodejnu ve Vlčí Hoře.

Levandulový krém je určený na normální a citlivou pleť díky svým vlastnostem jako je, že nemastí, zklidňuje a tonizuje, se hodí i pro pleť problematickou. Kromě levandule obsahuje také extrakt z listů aloe veravitamín E, A, dále včelí voskmandlový olej a máslo z karité. Nobilis Tilia má u každého produktu vypsané celé složení a funkci jednotlivých složek v produktu.

Krém má konzistenci emulze, je velmi nadýchaný a výživný, přičemž však neucpává póry. Voní příjemně po levanduli, jako když se mezi levandulovými záhony sami procházíte. Stačí ho málo a namažete si s troškou obličej, krk i dekolt. Balení je udělané tak, že se zvedá dno, a tak krém vypotřebujete opravdu do poslední kapičky. Já ho ráda používám na noc a ráno máte pleť jako miminko. Dokáže vyživit i na několik dní, pokud jste na skincare flákači jako já.

Navštívit České Švýcarsko mám v plánu už od doby, kdy jsem na něj na střední dělala prezentaci, tak se asi cestou stavím i tady. Sice mě to tolik nenutilo krém používat jako u NAE, ale zase zde se mi líbí filozofie značky. Doporučuji něco od nich vyzkoušet, nabídku mají vskutku rozsáhlou. Hodnotím 8/10!

Emma

2 komentáře:

  1. Ahojky,
    za recenzi jsem hodně vděčná, protože mám doma katalog značky a ráda bych si tam něco vybrala (až tedy trochu spotřebuji domácí zásoby). Značka toho nabízí opravdu hodně, líbí se mi dost produktů:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, mě právě tato značka zaujala u Káji z ok makeup a ještě že je česká a zrovna jsme jí měli i u nás na eshopu. No nemohu si stěžovat, mám v plánu určitě zkusit ještě něco, mají to skvěle zmáknutý.

      Vymazat