neděle 28. února 2021

Nákupy & Novinky: DM haul

 Ahoj, vítám vás u dnešního nákupu, kde si ukážeme, co jsem si koupila, když jsem po dlouhé době zavítala do kamenné drogerie a rozhodla jsem se pro dmka, ačkoliv tu nově otevřeli Rossmann, prostě jsem na to dmko zvyklá. 

Koupila jsem si sprcháč do zásoby, protože už tu mám poslední a ten mám ve sprše. Všichni asi už víte, že Dove patří spolu s Niveou k mým stálicím, co se tělové kosmetiky týče. Tentokrát jsem sáhla po tomto nourishing silk, který jsem dlouho doma neměla, ani si nevybavuji zda jsem ho vůbec doma měla. Od mamky jsem dostala minulý měsíc šampon od Dove, a tak jsem k němu dokoupila kondicionér, abych až mi dojde co mám načaté ve sprše mohla rovnou začít s tímto. Tohle je nějaký intensive repair. No a jako poslední od značky Dove tu mám antiperspirant, který by měl vystačit na stejný počet použití jako normální velký. Mám ho jakože do kabelky, abych nemusela tahat velký a taky jsem zvědavá zda to bude fakt pravda nebo jenom nějaký ten reklamní blaf. 

Z dekorativní kosmetiky mi bude brzy docházet řasenka a musím uznat, že i když jsem koukala po nové Sky High, na kterou všude slyším ódy, tak jsem stáhla půlky a radši si vzala ověřenou Big Shot, na kterou se mohu spolehnout. Navíc byla o 50 Kč levnější a za pade už mám plátýnkovou masku. Druhou věcí z dekorativky je báze pod oční stíny od Trend it up, za právě onu ušetřenou padesátikorunu. 

Ještě jsem si klasicky vzala barvu, tu kupuju každý měsíc úplně tu samou, stejně tak pořád dokola mám doma gel na holení od Balea ať už tuhle klasickou verzi nebo sezónní limitovanou edici. Dále jsem se odhodlala, že vyzkouším něco od Ziajy, na kterou taky všichni pějí chválu a sáhla jsem po Cupuacu peelingu, žádný teď doma nemám a už by to zase chtělo, tak jsem zvědavá jaký bude. Taky jsem se rozhodla po půl roce si koupit jiný intim gel než Lactacyd olej a zvolila jsem Nivea Sensitive, už jsem ho jednou měla a byl fajn. 

Dál jsem popadla dvě plátýnkové masky od mého oblíbeného Garnieru, běžne si kupuju tu růžovou s heřmánkem, ale tyto dvě jsem ještě nezkoušela, tak jsem zvědavá jaké budou. No i když přemýšlím zda neskočím do Rossmanna ještě pro nějaké, protože v Rossmannu teď běží 2+2 zdarma na masky, to když si takhle vezmete čtyři, tak je máte defakto za polovic. Taky už doma nemám žádné odličovací tampony, vzala jsem dvoje a možná jsem mohla vzít ještě další dvě balení, tohle se nikdy neztratí. Pak už jen kapesníky a ještě, co nemám vyfocené, tak prací gel Lenor Gold Orchid 2v1, myšleno asi tak že je to prací gel s aviváží v jednom. 
No a takhle vypadá nákup pospolu na jedné fotce. Celkem jsem platila něco kolem 1300 Kč. 

Co jste si za poslední dobu koupili hezkého vy? Dejte mi vědět do komentářů!

Sabbi


2 komentáře:

  1. Ahojky,
    taky jsem byla o víkendu v DM, ale pořídila jsem si jen pár drobností. Více jsem řádila v Rossmannu, kde měli zajímavé akce. Už jsem sepsala článek s nákupy a novinkami a je to síla. Vyjde v úterý a já se stydím, protože jsem si myslela, že jsem moc neutrácela...Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, no já už bych zas řádila, jak černá ruka, docela se mi ztenčily rapidně zásoby, takže potřebuju dokoupi asi snad úplně všechno :-D Navíc jsem teď na Tik Toku objevila #showertok, kde právě holky ukazují různé voňavé a třpytivé věci na koupání. No to je úplně můj žáánr včera jsem na to okouněla přes hodinu. Asi už mi trochu hrabe. Moc se těším na tvůj článek, každý den v práci, když udělám vše, co je třeba, tak se jdu podívta zda jsi něco nového nenapsala.

      Také se měj krásně!

      Vymazat