středa 17. února 2021

Nákupy & Novinky: Rossmann akce 2+2 na masky

 Ahoj, vítám vás u dnešního poměrně krátkého a svižného článku. Jedná se o můj nákup v drogerii Rossmann. Neustálé 50% slevy a podobné akce mi nedaly a taky jsem si stáhla onu aplikaci, díky které tyto slevy můžete využít. No a bum naskočila tam akce 2+2 zdarma na pleťové masky, s tím, že jakékoliv můžete kombinovat mezi sebou a dvě nejlevnější máte zdarma. Vyplatí se tedy čtyři masky vybírat v podobné cenové relaci, abyste na tom co nejvíc ušetřili. 

Co se týče masek vybrala jsem si novinky od značky Garnier, které jsem ještě neměla tu čest vyzkoušet. Pořád jsem se držela té růžové s heřmánkem, protože ta se zeleným čajem ani aqua bomb mi neseděly. Bála jsem se experimentovat celkem dlouho. No a tady to máme, tenhle měsíc jsem vlastně pořídila 5 masek Garnier všechny varianty, co jsem ještě nezkoušela. Dnes padl můj výběr na modrou noční masku, levandulovou masku a masku se sakurou. Pak už by mi k prozkoušení celého jejich sortimentu masek měla chybět jen ta avokádová na celý obličej a ta na oči, co vypadá jako škraboška. Samozřejmě další echo bude ve Spotřebovánu nebo byste chtěly článek na celý sortiment Garnier masek? Dejte mi vědět do komntářů! No a jako čtvrtou masku do party jsem zvolila jednu korejskou zřejmě od značky Dermal s medem. Všechny masky by jinak stály 60 Kč/kus. Takto jsem platila 120 Kč za masky a mám čtyři kousky. 

Vzhledem k tomu, že na Valentýna jsme s přítelem dopotřebovali poslední sáček soli do koupele, tak když jsem byla v drogerii řekla jsem si, že zkusím i tyto co nabízí Rossmann pod svou privátní značkou Isana. Mám tu sůl s výtažkem z bambusu s vůní kokosu a vanilky a pak levandulovou sůl. Každá z nich stála 17,90 Kč. Poslední sáček obsahuje pouze perly do vany, které obarví vodu jedná se zřejmě o nějakou limitovanou edici Berry Love. Stejně jako soli i tyto perly stály 17,90 Kč. 

Akce na masky by měla probíhat celý tento měsíc a uplatnit jí můžete celkem 5x. 

Mějte se krásně

Vaše Sabbi


6 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, včera mi přišel taky leták z Rossmannu a na tuto akci se taky chystám. Mám plátýnkové masky ráda a doma mám přesně jednu. Chtěla bych zkusit ty od Garnier, co sis koupila i ty, ty jsem totiž ještě neměla. Uvidíme, co si tam dál vyberu, akcí mají spoustu, ale já nesmím moc utrácet za kosmetiku:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, na leták jsem si netroufla, to bych tam zase byla alespoň za litra, jak se znám. Mě taky nejvíc berou ty plátýnkové, jílovou si dávám jen když mám pocit, že jsem mastná nebo se mi zhorší pleť. No s utrácením to máme stejné, já neutratím jen ty peníze, které nemám :-D jak by řekla babička. No a proto se snažím vždy jít do této pro mou peněženku jámy lvové lézt jen po výplatě. No a pak si do další výplaty píšu na lísteček, co mi dochází a koupím to zase z ní. Zatím mi to docela funguje, i když občas takhle příležitostně koupím něco v akci. No prostě ty akce s náma ženskejma umějí věci, že? :-D

      Měj se krásně!

      Vymazat
  2. Teda, super nákup! Já osobně tyhle plátýnkové masky od Garnier miluju, sama bych je asi nekoupila, ale dostala jsem jednu loni od kamarádky a když jsem ji vyzkoušela, byla jsem nadšená! Od té doby je mám doma pořád.
    Ty věci do koupele vypadají skvěle, taky je ráda kupuji, bohužel v Rossmanu jsem tedy nebyla už roky a málokde je tady v UK mají, tak spíš volím Lush, ale v Česku jsem si je taky hrozně ráda kupovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komentář! Já jsem s nima taky spokojená. Jééé Lush ten mám v plánu někdy navštívit taky, dřív jsem tam občas zašla, když jsem byla v Praze, ale tam už jsem nebyla od koncertu Eda Sheerana :-D Tak třeba někdy zkusím eshop, mají teď hrozně hezký bomby - Marshmallow World, Melusine a Groovy Kind of Love ty bych hodně chtěla zkusit. V UK jsem byla jednou se školou a úplně jsem si to tam zamilovala, tak třeba někdy na dýl než na týden. Líbí se mi tam úplně jiná mentalita těch lidí.

      Vymazat
  3. Já tyhle masky jednorázové masky miluji! Je pravda, že občas mi taky nějaké nesekne, ale tak vyzkouším a pak vím, že prostě tu už příště nekoupím :) :D a jinak klidně bych tu uvítala článek na celý sortiment Garnier masek! By bylo super :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc za komentář. Jednorázové masky for life! Zrovna včera jsem si dávala, nádherně to teď jak je zima vyživí pleť.

      Vymazat