neděle 22. září 2024

Elseve Hyaluron Pure

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, podařilo se mi zase otestovat nějakou vlasovku a společně se na ní podíváme. Elseve poslední dobou přichází s jednou peckou za druhou a já tu dneska mám jejich odlehčenou řadu s kyselinou hyaluronovou a kyselinou salicylovou pro mastné vlasy.

I tato řada si zachovala původní fialovou barvu, zde jí najdete v kombinaci s tyrkysovou. Oba produkty mi vůní připomínají černou Total Repair řadu. Šampon vlasy hezky vyčistí a kondicionér je zase dostatečně hydratační na to, aby dodal konečkům potřebnou hydrataci a opticky je zacelil. Nemohu tedy říct, že by mi tahle řada nějak prodlužovala mycí cyklus - to vůbec ne, stále musím mýt obden. Na druhou stranu neshledala jsem nějaké výrazné nedostatky, Elseve si drží svou kvalitu a nedivím se, že spoustu žen si kupuje převážně tuto značku, člověk už tak nějak ví, co čekat. U mě osobně stále nejvíc vede řada Extraordinary clay a klasická červená Color Vive. Mamka a moje kamarádka Monty zase jednu dobu dost ujížděly na oranžové Dream Long řadě. Vlastně neznám nikoho, kdo by značku vyloženě neměl rád a naopak znám spoustu lidí, co na ní nedají dopustit. Pokud tedy ostatní řady této značky máte rádi, nešlápnete vedle ani tady. Jak se říká umyje a nepoškrábe...

Jaká řada od Elseve je vaše nejoblíbenější? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


10 komentářů:

  1. Sabi, vlasy se mi nemastí, takže tuhle řadu neznám. Měla jsem tu na zvětšení objemu a byla OK.
    Přeji příjemnou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Helčo, tak to ti závidím já mám kobo suchých konečků a mastící se pokožky hlavy a když už něco dobře čistí většinou to extrémně přesušuje konečky a naopak.

      Vymazat
  2. Já už jsem Elseve neměla, ani nepamatuju. Budu muset zas něco vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, no novinek mají nepočítaně, tak bude z čeho vybírat.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi, asi si nejvíce kupuji tu s kyselinou hyaluronovou a tu s aminexilem proti padání vlasů.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, tu s aminexilem tu mám na vyzkoušení ve velkém balení, tak jsem zvědavá. Dojde na ní řada až dodělám vlasovku od Hebe, co mám načatou.

      Vymazat
  4. Sabi, vlasy se mi nemasti jako třeba v mládí, takže vyzkoušeno nemám. Mám vlasy bez objemu, dost často splihle, ale zatím jsem neobjevila nic, co by mi to pomohlo zlepšit. Měj se hezky 🌞

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, dovolím si doporučit Yves Rocher na objem řadu s peptidy z quinoy. Také se měj hezky.

      Vymazat
  5. Tuto řadu jsem ještě nezkoušela, ale díky za tip

    OdpovědětVymazat
  6. Od značky jsem zkoušela pouze řadu Dream Long.

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Září 2024