čtvrtek 7. prosince 2023

Spotřebováno za Listopad 2023

 Ahoj, vítám vás po měsíci opět u spotřebována. Stále si držím svůj průměr takže spotřeba bude jako již tradičně na běžného smrtelníka vysoká. Začala nám zima a kdo maže ten jede, resp. jsem jako sušenka takže na sebe patlám krém na ruce, nohy, tělo, obličej, levej loket, pravej loket...

Langhaar Mädchen Lovely Long
Tuhle řadu jsem kupovala ve výprodeji za 59,90 Kč kus, parfemace mi moc nesedla byla taková babičkovská a ani efekt na vlasech nebyl nikterak pěkný. Nějak jsem to spotřebovala, ale znovu to určitě nepotřebuju. 

Monday Volume
Dražší vlasovka u nás na trhu poměrně čerstvé značky Monday. Zaujme na první pohled krásným balením s pumpičkou. Obsah je slušný průměr, vlasy umyje dobře, kondicionér je taky v pohodě akorát na něj ta pumpička už ke konci není úplně ideální. V pohodě, ale znám lepší v této cenové relaci a nebo naopak levnější, co udělají stejný výsledek. 

Adidas Energy Kick Shower gel Orange Essential Oil
Průměrný sprchový gel, pomeranč jsem v tom vůbec necítila, ale nevysušoval a dobře pěnil. 

Rituals sprchová pěna The Legend of the Dragon 
Nádherná letošní zimní limitka snoubící švestku a cedrové dřevo, hřejivá příjemná vůně. Pěna byla famózní a ta vůně, klidně bych si koupila to velké balení nebo další produkty z řady. 

Victoria´s Secret Lavender & Vanila Relax 
Krémový moc příjemný sprcháč, vydržel dlouho a krom toho, že nevysušoval i hydratoval. Malinko mi tam vadil ocásek toho bambuckého másla v parfemaci. 
Isana Colour Shine 
Velký špatný - šampon vůbec neumyje a kondicionér po vlasu jenom sjede, takže jsem po tom měla vlasy nejen že neumytý, ale jako dráty. Vyhazuju plné, nevidím pro to žádné využití a je to tak strašný, že to ani nebudu zkoušet nikomu dávat.

Girlz Only Dry Shampoo Dazzlin Volume
Ani tato varianta mě nepřesvědčila do další koupě, zůstanu u svého oblíbeného Batiste. Pronikavá vůně přebila jakýkoliv parfém a nepřišlo mi, že by to fungovalo tak dobře. 

Avon Advance Technique Supreme Oils olejíček na vlasy ve spreji
Avon umí oleje na vlasy daleko lépe než v tomto provedení, trochu alkoholově to vonělo a občas se mi pak zbytečně rychle mastily vlasy. Znovu bych si to nepořídila. 
Ziaja micelární voda
Příjemná micelární voda s pumpičkou za fajn peníze. Objednávám pokaždé když beru něco na Ziaje a mohu s klidem doporučit. Tahle je vhodná i na prodloužené řasy a modrá varianta je zas pro nositele kontaktních čoček. 

Isana odličovač na oči 
Spousty krát zmiňovaný Isana bez olejové složky. Mám tu další dvě prázdná balení, za tímhle levným odličovákem já si prostě stojím.

Floré Bylinný odličovač očí
Tento také není špatný,chytnete ho za fajn peníze v akci čili nějakých třeba 55,59 Kč úplně v pohodě. Možná lehce víc vysušuje, ale není to nic drastického. 
GymBeam Yummies Multivitamin 
Gumové vitamíny tak nějak na všechno za pouho pouhé dvě stovky, nedělají mi špatně na zažívání. Určitě si je někdy koupím zas až doberu, co tu mám momentálně. 

Avon Foot Works Winter Moisturizing Cream 
Letošní vánoční limitka na nohy, no podle více balení lze vytušit, že jsem spokojená. Příjemně hydratační krém na nohy s vůní pomeranč skořice - příjemná kyselkavá vůně. Mám tu ještě jedno balení čili mě bude provázet snad až do konce letošního roku. 

Avon Care Berry Fusion krém na ruce
Super voňavý krém na ruce, připomínal nějaké bonbony poměrně rychle se vstřebal. Není to nejostřejší pastelka v penále krémů na ruce, ale pokud si stejně mažete ruce v zimě denně tak stačí a mají spoustu variant. S žádnou nešlápnete vedle, maximálně tak s parfemací, ale to už je na vkusu každého. 
Loreál Paris Excellence Creme 6.42 Oříškově hnědá
Přestaly mi dělat můj mahagon a byla jsem nucena sáhnout po něčem jiném. Oříšková je poněkud tmavší než bych si představovala, ale na chvíli to byla fajn změna. Uvidíme s čím přijdu v prosinci od slečny kadeřnice, kam se chystám.

Alverde Salz Öl Peeling 
Peeling s rakytníkem, vůně téměř žádná, ale jinak byl bez problémů. Jemně obrušoval, nechával po sobě takovou tu olejovou vrstvičku. 

Victoria´s Secret Lavender & Vanilla Relax
Nádherně voňavý tělový olejíček. Fajn na proložení běžného tělového mléka, samostatně může při delším používání mít tendence vysušovat. 

Balea Rasiergel
Klasický gel na holení, za pár peněz dělá co má a poměrně dlouho vydrží. Průšvih nastává pouze ve chvíli, kdy má výpadek jako třeba letos v létě. 
Svíčka Golden Christmas (?, dárek od tchýně)
Po dlouhé době jsem taky něco vypálila a to tuhle vánoční svíčku od tchýně. Po zapálení nijak pronikavě nevoněla, ale vyhořela hezky až do dna. Bohužel už netuším jaké byla značky nebo tak.

The Inkey List Caffeine Eye Cream
Moje už zřejmě druhé balení tohoto očního krému. Příjemný, zvláčňující a balení i vcelku dlouho vydrží. Doporučuju! 

Essence Lash Princess Curl & Volume Mascara
Příjemná levnější řasenka, hezky natočí a neobtiskává se. Jediným mínusem je, že je už od výroby sušší a tedy nevydrží tak dlouho a dříve vyschne úplně. 
Tradiční směsice odličovacích tamponků - třikrát Isana a jedenkrát Ebelin, oboje dobré cenově podobně. 

Gut & Günstig Trockner Tücher

Ubrousky do sušičky s květinovou vůní, já mám raději ty od Dalli ale jinak službu udělaly. 

Jigott masky

Chystám samostatnou recenzi.

Esfolio maska s mléčnou esencí

Recenze zde.

Sezmar Collection Love tělová mléka Love Bomb a Suare

Obě voněly moc hezky i mi přišlo, že pěkně hydratovaly. Bohužel jich bylo ve vzorku málo tzn. z obou jsem si namazala jedno stehno :-D 

Isana sůl do koupele Calm Down

Jedna z mých TOP společně s levandulovou. Krásně zabarví vodu a provoní. 

Balea Dvoukroková maska na nohy s kokosovým olejem

Za super peníze udělá velkou službu. 

A jsme na konci. Co se dařilo v listopadu nejvíce spotřebovávat vám? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


5 komentářů:

  1. Ahoj Sabi,
    moje spotřeba je taky slušná, hodně mi zmizely odličovače:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, za prosinec to bude u mě asi slabší, ale zase bude více miniatur a vzorků, ostatně do se ponese i lednem. Mám tu adventní kalendář Balea :-D

      Vymazat
  2. Novou limitku od Rituals jsem kupovala kamarádkám k vánocům a sama ji chci taky, miluju Rituals. Jinak pěkná řádka produktů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, to bude mít kamarádka určitě radost. Ta letošní limitka se prostě povedla!

      Vymazat
  3. Opět velká spotřeba, až se divím, že jsem z tolika produktů nic nezkoušela.

    OdpovědětVymazat