pátek 22. prosince 2017

Tajemná komnata | Tomáš Fiurášek | knihodojmy

Ahoj všichni, na Vánoce se tohle asi nehodí, co ? Ale kdo lpí sakra na nějakých společensky určených konvencích a vůbec na tom, co kdy číst. Za dva dny Vánoce... Dlouho jsem nečetla nebo se mi nic nedařilo dočíst, ale už to opět někdo dokázal zvrátit, konkrétně Tomáš Fiurášek.

Anotace: Připravte se na poetickou smršť osudů v sugestivním sepětí temné erotiky, hororových příběhů a nešťastných osudů motivovanou spisovateli jako jsou H. P. Lovecraft či E. A. Poe. Celou sbírku doprovázejí ilustrace Nikoly Greplové, z nichž vás zamrazí v zátylku a donutí Vás zamyslet se nad danými texty.

Dojmy: Není to nejspíš kniha pro každého, vskutku ne a možná, že na ní mám zkreslený pohled. No a také vůbec nevím, co říct, protože Tomáš to řekl všechno za mě... Jsem upřímně zaskočená, nečekala jsem nic tak dobrého, vlastně jsem doposud lepší poezii nečetla. Sedím tu a přemýšlím, co sakra napsat, sedím tu jako tvrdé y už nějakou dobu... Nechápu, jak je možné že Tomáš už není někde na předních místech žebříčků, na hlavních stránkách eshopů a tak podobně, neboť by si to hrozně moc zasloužil. Nenapadá mě jediná věc, kterou bych mohla vytknout, snad jen: Lituji toho, že jí nemám v hmotné verzi, strašně moc a kdyby jste byl někdo tak nemožnej a chtěl se jí zbavit, tak jsem tady, jo ? Tohle prostě nelze brát jako recenzi vzhledem k tomu, jak moc mi došla slova, jak moc mě to dostalo.... Zatraceně já vůbec nevím, přijdu si jak po za**aný lobotomii nebo tak něco, což zní o dost méně pozitivně než je to myšleno.

Tomáš je skvělý nejen jako autor , ale i jako člověk a e-knihu seženete tady.
Za mě pět hvězdiček z pěti.

S láskou a totálně beze slov,
Sabbi

Žádné komentáře:

Okomentovat