čtvrtek 9. února 2023

Avon Nutra Effects Matte - řada pro mastnou a smíšenou pleť

 Ahoj, vítám vás u další samostatné recenze na více produktů stejné řady. Tuhle trojici jsem dostala od tchýně a jedná se tedy o čistící pěnu, krém na obličej a micelární vodu. Řada matte je vhodná pro mastnou a smíšenou pleť. 


Opět budu psát, tak jak jsem produkty zkoušela. Začnu hezky u micelární vody, ty se mi doma sešly hned dvě stejně jako pěny. Micelární vody Avon si kupuju pravidelně - zkusila jsem už růžovou na citlivou pokožku nebo i tu s výtažkem z konopí. Stejně tak mi vyhovovala i tahle. Dobře čistí a troufnu si říct, že i do hloubky - zezačátku se mi rozjelo akné, ale bylo to právě tím, že se pokožka začala čistit. Všimla jsem si i že této potřebuju snad o něco méně než jejich předchozích sestřiček. Balení 400 ml se běžně pohybuje někde kolem 120 Kč. No nevidíme se spolu naposledy, už mám objednanou další Avon micelární vodu. 
Jako druhé jsem načala čistící pěnu ta má výraznou citrusově svěží parfemaci a stačí vám na celý obličej dvě pumpičky. Já osobně jí používám až jako druhý krok čištění takže tu čistící schopnost příliš neposoudím, mně by samotná pěna nestačila asi nikdy pro ten pocit čisté pleti. Nijak nepálí, nedráždí, dobře pění a skvěle se smývá. Úplně v pohodě produkt, jen jak už to u pěn bývá trochu rychleji mizí než gely. 
Jako poslední jsem se pustila do krému, ty mi trvá spotřebovat  nejdéle a popravdě jsem k němu byla trochu skeptická. Naštěstí zbytečně, krém je velmi lehký nemastný a dobře se vstřebává, stačí ho trošička. Osvědčil se mi na den velice, člověk se pak neleskne jako psí kulky, jak já s oblibou říkám. Navíc se skvěle kamarádí i s makeupem, jsem tedy mile překvapená jak cenou tak výkonem. Mám tu krém ještě z soothe řady, na ten se vrhnu hned po tomto. 

Řada Matte z Nutra Effects kolekce mě mile překvapila a určitě bych se nebála si koupit kterýkoliv z produktů opakovaně. Poměr cena výkon je neuvěřitelný a děkuji tchýni za možnost celou řadu vyzkoušet, protože právě od ní jsem jí v říjnu dostala ke svátku. 

Sabča 


6 komentářů:

  1. Sabčo, zajímavá recenze - vypadá to, že to ty produkty byly vydařeným dárkem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, líbí se mi ucelená řada produktů. ☺Momentálně mám na vaše doporučení růžovou micelární vodu a je skvělá. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, mně taky, ale paradoxně se mi málokdy podaří to používat nějak pospolu, protože každá věc mi dojde úplně jindy. To jsem ráda, že ti micelární voda sedí <3

      Vymazat
  3. S pleťovkou od Avonu mám takřka minimální zkušenosti, ale rozhodně nic co by mě donutilo jejich produkty používat..

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    tato edice Nutra Effects mi přijde fakt povedená, jedna z nejlepších z Avonu. Tu pěnu mám doma zrovna otevřenou a určitě si ji budu kupovat opět. Moc hezky voní a skvěle funguje. Jejich micelárky mám taky ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat